политика за поверителна информаЦИЯ

Моля, запознайте се добре с нашата политика на събиране и ползване на личната информация, преди да отправите запитване през сайта на "Риъл Адванс " ООД.

Политика за поверителност
Влязла в сила: 1 април 2019

Тази Политика за поверителност описва как фирма “Риъл Адванс ООД” третира личната информация, събирана чрез уебсайта velovakancia.com. Тя не се отнася към събирането на информация чрез други канали. Ползвайки нашия уебсайт, се съгласявате със събирането, употребата и разкриването на Вашата информация, както е обявено по-долу в тази политика. В случай, че не сте съгласни, моля не използвайте този уебсайт.

Типове информация, която може да събираме:

 • Информация за контакт: име, имейл адрес, телефонен номер или пощенски адрес, в случай че ни изпратите запитване.

 • Демографска информация: пол, възраст, предпочитания за език.

 • Информация за престоя на госта и лоялност: дати на пристигане и заминаване, закупени услуги, специални желания и предпочитания, ползване на отстъпки за лоялност, в случай че направите резервация.

 • Информация за бизнес или фирма: контакт или друга свързана информация за Вашия бизнес, в случай че се организира мероприятие или в случай че Ваши служители или посредници използват своя фирмен профил, за да работят с нас.

 • Информация, която предоставяте: запитвания, отзиви за хотелските услуги, кандидатури за работа и др.

Начини за събиране на информация:

 • Информация, която предоставяте: в случай че резервирате онлайн или се свържете с нас.

 • Автоматично чрез бисквитки: в съответствие с действащото законодателство използваме проследяващи технологии като бисквитки за събиране на информация за Вас, на анонимна база.

 • От трети страни:от хора, упълномощени да действат от Ваше име – ако правят резервация за Вас, от социалните мрежи, доставчици на услуги за реклама и анализ.

С каква цел събираме информация:

 • Използваме информация, за да отговаряме на Вашите запитвания: Ще използваме информацията, за да предоставим услугите, които сте заявили, като например да изпълним постъпило запитване за хотелска резервация, почивка или екскурзия.

 • Използваме информация за подобрение на сайта и услугите: Може да използваме Вашата информация, за да подобрим предлаганите от нас услуги. Също може да използваме Вашата информация, за да персонализираме Вашето туристическо изживяване.

 • Използваме информация за анализ на ефективността на сайта: Може да обработваме Вашата информация на анонимна база, за да подобрим работата на сайта.

 • Използваме информация за маркетингови цели: Може да Ви изпращаме информация за нови услуги и оферти. Също може да използваме Вашата информация, за да Ви представяме реклами за наши оферти. В случай че се запишете за нашия бюлетин, ще получавате нашите промоционални имейли. Преди да започнем маркетингова дейност, получаваме Вашето съгласие според действащото законодателство. По-долу може да прочетете повече за Вашето съгласие и как може да го контролирате.

 • Използваме информация, за да комуникираме с Вас: Може да се свържем с Вас по повод на Ваша бъдеща резервация или събитие.

 • Използваме информация и по други начини, разрешени според действащото законодателство.

Споделяне на информация с трети страни:

 • Споделяме Вашата информация с обработващи данни трети страни, които изпълняват избрани услуги от наше име. Споделяме Вашата информация с доставчици на услуги, които изпращат имейли за нас, като Mailchimp. Споделяме информация и с компании, които ни помагат да управляваме сайта, анализите ни, търсачки, които действат от наше име, партньори като социални мрежи, които извършват промоции и реклама.

 • Споделяме информация, за да спазим законодателството или с цел да защитим себе си, клиентите си или други. Споделяме информация, за да отговорим за съдебна заповед или в отговор на законно искане от страна на публичната власт.

Имате право да оттеглите Вашето съгласие

 • Може да се откажете да получавате маркетингови имейли. За да спрете да получавате промоционалните ни имейли, може да се отпишете от бюлетина във всяко промоционално съобщение, което получавате от нас. Дори да се отпишете от рекламните съобщения, може да получавате съобщения във връзка с транзакции, включително отговори на Ваши запитвания.

 • Може да контролирате инструментите на Вашите мобилни устройства. Може да изключите локацията или пуш нотификациите от мобилното устройство, което използвате. Тези настройки зависят от вида на устройството.

Стандартни мерки за сигурност

 • Потребители под 18 години: Сайтът е предназначен само за възрастни. Нямаме за цел да събираме информация за деца до 18 годишна възраст, с която могат да бъдат идентифицирани без разрешението на техните родител или настойник.

 • SSL сертификат: Вашата информация е криптирана с помощта на SSL сертификат на сайта. Независимо от това, не можем да гарантираме, че Вашата употреба на сайта ще бъде напълно сигурна. Всяко предаване на данни от Ваша страна на нашия сайт става на Ваша отговорност.

 • Линкове към сайтове на трети страни: Не носим отговорност за сайтове на трети страни, към които правим връзка, или за техните политики. Ако кликнете линк към сайт на трета страна, моля прочетете политиката за поверителност на другия сайт внимателно и изберете дали да продължите да го ползвате или не.

 • Запазване на данни: пазим информация, според законовите разпоредби, в срока необходим за извършване на дейностите, описани в тази Политика за поверителност.

При въпроси или желание да актуализирате, да получите достъп или да изтриете Вашата информация при нас, моля пишете ни на: management@realadvance.bg. За Ваша и наша сигурност, ще се наложи да се идентифицирате, преди да изпълним Вашето искане.

Тази Политика за поверителност може да подлежи на актуализации. Моля, проверявайте сайта периодично за промени.