Групови велотурове с водач

Перфектно организирана активна почивка с опитен местен водач

Ние лично се грижим за всяка фаза, както по време на организационния етап, така и на самата обиколка, изучаваме най-добрите маршрути, осигуряваме подкрепа, взаимодействаме с велосипедиста на пътя по всяко време: това е нов и оригинален подход, който ни позволява да предложим високи стандарти на обслужване и да осигурим всички  условия за една безгрижна почивка.

 • организирани велотурове
 • колоездене
 • групови велосипедни турове
предимства на организираните велосипедни турове

Колоезденето с приятели или съмишленици по интереси е по-забавно!

В организираните групови велосипедни екскурзии акцентът пада върху персоналната грижа за всеки велосипедист по време на цялото пътуване. Груповият водач е опитен местен гид, познаващ изключително добре районите по зададения маршрут.  Колоездачите са следвани по време на цялото пътуване от мини бус, превозващ багажа им и предлагащ места за сядане в случай, че някой има нужда от почивка или не се чувства добре.

Персоналният подход  към туриста е 100% гарантиран и затова в много случаи тези велотурове са значително по-скъпи от индивидуалните.

Превозване на багаж

Багажът се превозва от точка А до точка Б съгласно маршрута на колоездене. В много случаи бусът, който превозва багажа, следва велосипедистите по пътя им за по-голямо удобство и сигурност.

Местен гид - опитен водач

Персоналната грижа е водещ момент в цялото пътуване. Водени от опитен местен водач, колоездачите са в сигурни ръце през цялото време. Спокойствието и безпроблемното пътуване са 100% гарантирани.

Велосипед под наем

Колелата под наем са с различни размери и видове, в отлично техническо състояние. Мобилна техническа помощ е налична от началото до самия край на тура.

Настаняване и изхранване

Ние избираме  местата за настаняване и хранене след наистина задълбочено проучване и личен престой. Само най-добрите хотели и ресторанти стават наши партньори. От тях изискваме максимален комфорт и качествено обслужване, отлична чистота  и любезен персонал.

Осигуряване на техническа и друга помощ

Постоянното присъствие на микробус, както за превоз на вашия багаж, така и за всякакъв вид помощ, която може да се наложи, както и присъствието на технически гид, който кара велосипеда до вас, гарантират удовлетвореността и доверието на клиента.

услуги при груповите организирани велотурове

Общ преглед на включения пакет услуги

 • Посрещане и подробна информация за велотура

 • Предаване и настройка на велосипеди под наем

 • Настаняване в проверени комфортни хотели

 • Закуска на блок маса/разширена закуска

 • Полупансион с 3-степенна вечеря, обикновено с опция за избор

 • Превозване на багажа

 • Грижа от опитен местен водач, съпровождащ групата, през цялото време

 • Технически асистент  и мини бус, който следва колоездачите


групови велотурове и велосипедни ваканции

Време е за колоездене!

Изберете дестинация и вид на велосипедния тур и бъдете активни! Велосипедните екскурзии са изключително зареждащи емоциално, поддържат спортен дух и здраво тяло.

Групови велотурове в Австрия

Организирани групови велосипедни екскурзии в Австрия

Приказни пейзажи, чудни езера и планини, впечатляващи гледки от миналото, модерни градове, много специална кухня, запомняща се музика, накратко: страна, пълна с история, великолепие и много чар. Велосипедните турове и почивки в Австрия със сигурност могат да обещаят прекрасни изживявания, който и район да изберете за вашата ваканция.

Групови велотурове в Италия

Организирани групови велосипедни екскурзии в Италия

Живописен ладскейп, бляскаво море, омайни езера, старинни градове, тучни ливади, ароматни кипариси, димяща чиния с вкусна паста, хрупкава пица, чаша хубаво червено вино - със сигурност се сещате за тези прекрасни моменти, мислейки си за Италия! Отворете сетивата си за тази невероятна дестинация, която предлага уникално много възможности за велосипеден туризъм.

Групови велотурове във Франция

Организирани групови велосипедни екскурзии във Франция

Какво ще кажете за колоездачна ваканция в Елзас, която привлича със своите забележителности, или може би за велосипедна обиколка в Прованс, където можете да се насладите на слънцето? Бургундия със сигурност ще привлече колоездачите - любители на виното. Велосипедните пътеки покрай реките Лоара и Рона предлагат на нас велосипедистите всичко необходимо за незабравима веловаканция във Франция!

Групови велотурове в Германия

Организирани групови велосипедни екскурзии в Германия

Велосипедни пътеки с всякакво ниво на трудност, обширни пейзажи и величествени планини, идилични уединени райони или оживени градове… Велосипедистът, който избере Германия, може да очаква най-добрите велосипедни алеи, чудесно подбрани хотели, красиви гледки и многобройни интересни забележителности.  Няма друга държава, която да е така добре устроена за велотуризъм, както красивата Германия.