Индивидуални велотурове и велосипедни почивки

Време е за активен отдих!

Оставете работата настрана за момент, превключете телефона на безшумен режим и отделете време, за да бъдете изумени от предимствата, които нашите велотурове ви предлагат. 

Индивидуалният тур ви дава много повече свобода и гъвкавост при планиране на свободното време и на времето за колоездене.  Броят на участниците в него не е ограничен и може да се организира и проведе по желано от туристите време.

 • индивидуални велотурове
 • колоездене
 • активен отдих
предимства на индивидуалните велосипедни турове

Покорете света на колело!

Звучи пресилено, но е възможно. Това е и най-новата тенденция в колоездачните турове, особено предпочитана от младите и физически активни хора. За разлика от груповите обиколки с гид, тук вие сте този, който задава тона. В края на краищата вие сами планирате своя ден за колоездене.

Всичко, от което се нуждаете, е перфектната организация, която ви освобождава от ненужни проблеми, за да можете да се концентрирате напълно върху колоезденето. Ние от "Риъл Адванс" ще подготвим в детайли вашия индивидуален тур и ще бъдем вашия невидим спътник в пътуването, който ще е винаги до вас с помощ и съвети, така че вашата почивка да протече безпроблемно, а вие да останете очаровани от преживяванията.

Вижте ненадминатите услуги, които предлагаме съвместно с нашите чуждестранни партньори:

Трансфер на багаж

Багажът ви се превозва от точка А до точка Б и ще ви чака в хотела, съгласно маршрута на колоездене. Броят на куфарите няма значение, стига да тежат до 20 кг.  Обикновено багажът се взима от хотела в 09.00 ч. сутринта и се закарва до другия хотел до 18.00 ч.

Документи за пътуване/навигация

С помощта на точно описание на маршрута, картографския материал, полезни указателни табели и точните GPS данни ще бъде лесно да стигнете до следващата дестинация безопасно и навреме. Отлично разработено приложение ще ви води през цялата обиколка по начин, подобен на навигационното устройство в автомобил. Това елиминира необходимостта постоянно да гледате картата и ви позволява да се концентрирате напълно и да се наслаждавате на околностите.

Велосипед под наем

Колелата под наем са с различни размери и видове, в отлично техническо състояние. За повечето велотурове компетентен служител ще ви помогне да настроите колелото си, ще отговори на всички въпроси, които може да имате, и ще ви помогне по време на обиколката.

Настаняване

Съобразяваме категорията хотел с вашите изисквания. Обикновено предлагаме настаняване в комфортни хотели 3* , в които има гараж за велосипедите. В случай, че предпочитате по-луксозна обстановка, ще ви предложим проверени четиризвездни хотели. Изборът е само ваш!

Обслужване на място

И накрая идва може би най-важният аргумент, защо трябва да изберете индивидуален велотур: ние ви даваме цялата свобода, но никога не ви оставяме сами! Ще ви бъде определно лице за контакт, маршрутът ще ви бъде обяснен подробно, ще получите важни съвети и ще научите интересни факти за страната и нейните хора. Допълнително седем дни в седмицата работи гореща линия за обслужване. Нашите чуждестранни партньори също са на място и могат да ви помогнат възможно най-бързо, ако е необходимо.

услуги при индивидуалните велотурове

Общ преглед на индивидуалния пакет услуги

 • Посрещане и подробна информация за велотура

 • Предаване и настройка на велосипеди под наем (не навсякъде)

 • Настаняване в хотели или къщи за гости в избраната категория

 • Закуска на блок маса/разширена закуска

 • Полупансион с 3 степенна вечеря, обикновено с опция за избор

 • Трансфер на багаж от хотел до хотел

 • Добре проектирано насочване по  маршрута чрез мобилно приложение

 • Подробни документи за пътуване: маршрут и карти, описание на маршрута, забележителности, телефони

 • Маркировка на маршрута (за някои турове)

 • Сервизна гореща линия

индивидуални велотурове и велосипедни ваканции

Време е за колоездене!

Изберете дестинация и вид на велосипедния тур и бъдете активни! Велосипедните екскурзии са изключително зареждащи емоциално, поддържат спортен дух и здраво тяло.

Ето и най-популярните дестинации за велосипеден туризъм:

Велотурове в Австрия

Индивидуални велосипедни екскурзии и велопочивки в Австрия

Приказни пейзажи, чудни езера и планини, впечатляващи гледки от миналото, модерни градове, много специална кухня, запомняща се музика, накратко: страна, пълна с история, великолепие и много чар. Велосипедните турове и почивки в Австрия със сигурност могат да обещаят прекрасни изживявания, който и район да изберете за вашата ваканция.

Велотурове в Италия

Индивидуални велосипедни екскурзии и велопочивки в Италия

Живописен ладскейп, бляскаво море, омайни езера, старинни градове, тучни ливади, ароматни кипариси, димяща чиния с вкусна паста, хрупкава пица, чаша хубаво червено вино - със сигурност се сещате за тези прекрасни моменти, мислейки си за Италия! Отворете сетивата си за тази невероятна дестинация, която предлага уникално много възможности за велосипеден туризъм.

Велотурове във Франция

Индивидуални велосипедни екскурзии и почивки във Франция

Какво ще кажете за колоездачна ваканция в Елзас, която привлича със своите забележителности, или може би за велосипедна обиколка в Прованс, където можете да се насладите на слънцето? Бургундия със сигурност ще привлече колоездачите - любители на виното. Велосипедните пътеки покрай реките Лоара и Рона предлагат на нас велосипедистите всичко необходимо за незабравима веловаканция във Франция!

Велотурове в Германия

Индивидуални велосипедни екскурзии и почивки в Германия

Велосипедни пътеки с всякакво ниво на трудност, обширни пейзажи и величествени планини, идилични уединени райони или оживени градове… Велосипедистът, който избере Германия, може да очаква най-добрите велосипедни алеи, чудесно подбрани хотели, красиви гледки и многобройни интересни забележителности.  Няма друга държава, която да е така добре устроена за велотуризъм, както красивата Германия.