Групови велотурове с водач в Италия

Идеалната групова екскурзия в очарователната  Италия с опитен местен водач

Ние лично се грижим за всяка фаза, както по време на организационния етап, така и на самата обиколка. Работим с утвърдени наши чуждестранни партньори, изучаваме най-добрите маршрути, избираме комфортни хотели и осигуряваме подкрепа, взаимодействаме с велосипедиста по всяко време: това е нов и оригинален подход, който ни позволява да предложим високи стандарти на обслужване и да осигурим всички  условия за една безгрижна почивка.

 • организирани велотурове в Италия
 • колоездачни екскурзии в Италия
 • групови велосипедни турове в Италия
организирани групови велотурове в италия 2024

Велосезон 2024 в Италия

Северна Италия - Три езера и още...7 дни/ 6 нощувки

Вдъхновяваща бутикова велоекскурзия с начална и крайна точка в Милано. Забележителни пейзажи и недокосната природа ще ви запленят, обикаляйки езерата  Комо,  Маджоре, Изео, както и малките градчета Мадона дел Гисало, Франчакорта и Монтисола, далеч от утъпканите туристически пътеки.

Специално разработен маршрут, показващ приказни кътчета в Италия, скрити за масовия турист.

Към офертата

Приказно пътешествие в Тоскана    7 дни/ 6 нощувки

Най-доброто от Тоскана: Кианти, Сиена, Монталчино, Сан Куирико Д'Орча, Питиляно, езерото Болсена, Чивита ди Баньореджо. Този бутиков велотур  ще ви преведе през някои от най-живописните пейзажи в света, потопени в историята с уникална природа, пълна с изненади, където можете да откриете истинската Италия. В регион, превърнал гостоприемството в изкуство, вие ще се насладите на комбинация от отлично настаняване и внимателно  подбрани ресторанти, специализирани в местната кухня.

Към офертата
Button 2
услуги при груповите организирани велотурове

Общ преглед на включения пакет услуги

 • Самолетен билет в две посоки без чекиран багаж и административни такси

 • Трансфер летище-хотел-летище

 • Посрещане и подробна информация за велотура

 • Предаване и настройка на велосипеди под наем

 • Настаняване в проверени комфортни хотели 3* /4*

 • Закуска на блок маса

 • 3-степенна вечеря, обикновено с опция за избор

 • Превозване на багажа

 • Грижа от опитен местен водач, съпровождащ групата, през цялото време. Основен език на комуникация по време на велотура - английски и италиански.

 • Технически асистент  и мини бус, който следва колоездачите

 • Дежурен телефон за комуникация на български език - всеки ден от 09.00 до 20.00 часа

групови велотурове и велосипедни ваканции

Време е за колоездене!

Изберете дестинация и вид на велосипедния тур и бъдете активни! Велосипедните екскурзии са изключително зареждащи емоциално, поддържат спортен дух и здраво тяло.

Групови велотурове в Австрия

Организирани групови велосипедни екскурзии в Австрия

Приказни пейзажи, чудни езера и планини, впечатляващи гледки от миналото, модерни градове, много специална кухня, запомняща се музика, накратко: страна, пълна с история, великолепие и много чар. Велосипедните турове и почивки в Австрия със сигурност могат да обещаят прекрасни изживявания, който и район да изберете за вашата ваканция.

Групови велотурове в Италия

Организирани групови велосипедни екскурзии в Италия

Живописен ладскейп, бляскаво море, омайни езера, старинни градове, тучни ливади, ароматни кипариси, димяща чиния с вкусна паста, хрупкава пица, чаша хубаво червено вино - със сигурност се сещате за тези прекрасни моменти, мислейки си за Италия! Отворете сетивата си за тази невероятна дестинация, която предлага уникално много възможности за велосипеден туризъм.

Групови велотурове във Франция

Организирани групови велосипедни екскурзии във Франция

Какво ще кажете за колоездачна ваканция в Елзас, която привлича със своите забележителности, или може би за велосипедна обиколка в Прованс, където можете да се насладите на слънцето? Бургундия със сигурност ще привлече колоездачите - любители на виното. Велосипедните пътеки покрай реките Лоара и Рона предлагат на нас велосипедистите всичко необходимо за незабравима веловаканция във Франция!

Групови велотурове в Германия

Организирани групови велосипедни екскурзии в Германия

Велосипедни пътеки с всякакво ниво на трудност, обширни пейзажи и величествени планини, идилични уединени райони или оживени градове… Велосипедистът, който избере Германия, може да очаква най-добрите велосипедни алеи, чудесно подбрани хотели, красиви гледки и многобройни интересни забележителности.  Няма друга държава, която да е така добре устроена за велотуризъм, както красивата Германия.